kedvenc ételem a második

Gerillakicsen

Zacskós leves teszt - Pancake stripes soup

2017. július 07. - Jé Ügynök

Mi a helyzet a zacskós levessel?
Néha fogyasztom. Főleg, ha nincs más, vagy jobb. Például túrákon. Egy gázfőzőn percek alatt el lehet készíteni. És általában elég hozzá egy kis víz, mondjuk 2 deci. Van, hogy tej is kell: na azt nem esszük túrákon. 

Egy kedves munkatársamtól kaptam egy ilyen palacsinta tésztás levest. Meglátta és eszébe jutott, hogy én úgyis megeszek mindent, legalább megkóstolom helyette is. Igazság szerint elképzelésem sem volt, hogy milyen ízű lehet, mint kiderült erőleves jellegű, ami egy kicsit meglepő volt nekem. Bár utólag logikusnak tűnik. 

Mostanában minden zacskós cuccra rá van írva, hogy nem tartalmaz tartósítószert, ami feltehetően így is van, mivel mindenféle szárított származék van benne, amit nem nagyon kell tartósítani. Na erre ez nem volt ráírva. 
Az íze pontosan olyan volt, mint egy fél zacskó vegetának. Azért csak fél zacskó, mert abból sem tudnék egy egész zacskóval megenni. mint ahogy ez a leves sem csúszott le. A palacsintacsíkokat szerintem idős nénik készítik a Knorr gyárban, és kiskéssel csíkozzák fel. Ezt abból gondolom, hogy volt benne néhány égett darab is. Egyébként csak kicsit volt túl sós, ami eltörpül amellett a tény mellett, hogy a pálmazsír, ami szintén egy összetevője ennek az instant remeknek, gusztustalanul kicsapódik a bögrén egy kis kurkumával színezve.

A videó lényegét ugyan már lelőttem, de úgyis viszonylag egyértelmű, hogy nem volt jó a leves. Mondjuk akár jó is lehetett volna, de vegyetek az árán mást. 

Jóétvágyakat!



A bejegyzés trackback címe:

https://gerillakicsen.blog.hu/api/trackback/id/tr8112644999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása